image
image

На Львівщині зловмисники пограбували чоловіка, який щойно зняв гроші в банкомат


На Львівщині зловмисники пограбували чоловіка, який щойно зняв гроші в банкоматі




У четвер, 10 січня, близько 17:00,  у Хирові в районі ринку невідомі особи напали на чоловіка середнього віку, після того як він зняв готівку з банківського рахунку через банкомат. Про це пише varta1.com.ua посилаючись на Старосамбірське відділення поліції Самбірського ВП ГУ НП у Львівській області.
Потерпілий звернувся в поліцію та повідомив, що троє невідомих йому осіб худорлявої тілобудови прослідкували за ним в безлюдне місце, де повалили його на землю, обнишпорили кишені та витягнули з внутрішньої кишені куртки 3000 гривень, банківські картки його та дружини, які він мав при собі, а також посвідчення електромонтера.
Після проведеної роботи Старосамбірськими оперативниками було встановлено осіб зловмисників, які виявились місцевими молодиками, що вже мали проблеми із законом. Завдяки оперативній роботі гроші з банківських рахунків потерпілого зловмисники викрасти не встигли. На даний час триває розслідування за фактом грабежу для оголошення підозри та подальшого скерування справи до суду.
На Львівщині зловмисники пограбували чоловіка, який щойно зняв гроші в банкомат На Львівщині зловмисники пограбували чоловіка, який щойно зняв гроші в банкомат Reviewed by Sambir.misto.in.ua on січня 12, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.