image
image

На Самбірщині випускатимуть питну воду «Краплинка Карпат»

На Самбірщині випускатимуть питну воду «Краплинка Карпат»
Фото: Leopolis.news

Перший заступник голови Самбірської райдержадміністрації Іван Ільчишин, заступник голови ЛОДА Юрій Бучко і директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації Назарій Романчук під час робочої поїздки у с. Вільшаник оглянули новий цех по розливу джерельної води.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.

Нагадаємо, що у с. Вільшаник Вільшаницької ОТГ завершуються пусконалагоджувальні роботи в новому цеху по розливу якісної питної води «Краплинка Карпат». Невдовзі тут запрацює невелике підприємство, в якому буде відкрито біля десяти робочих місць.

Неподалік центрального села ОТГ б’є природне джерело. Дослідження його запасів, а насамперед якості води, показали, що вона за смаковими якостями дуже корисна для здоров’я. Підприємці протягнули водопровід до безпосереднього місця розливу.

За словами голови ОТГ Любові Ковалик, місцева влада підтримала ідею підприємців зі Львова, сприяла їм. Адже на виробництві працюватимуть жителі села, податки сплачуватимуться в бюджет об’єднаної територіальної громади.

На Самбірщині випускатимуть питну воду «Краплинка Карпат» На Самбірщині випускатимуть питну воду «Краплинка Карпат» Reviewed by Sambir.misto.in.ua on серпня 01, 2020 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.