image
image

Денісова прибула до Москви для вирішення питань полонених українських моряків

Денісова прибула до Москви для вирішення питань полонених українських моряків

Денісова прибула до Москви для вирішення питань полонених українських моряків
Фото: Денісова прибула до Москви (facebook.com/denisovaombudsman)
Денісова приїхала разом з родичами моряків
Український омбудсмен Людмила Денісова прибула до Москви з родичами українських військовополонених моряків. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook Денісової.
Денісова пише, що вони завтра намагатимуться потрапити на засідання суду у справі військовополонених моряків
"Прибула потягом до Москви. Завтра розглядатиметься клопотання прокурорів про продовження терміну запобіжного заходу українським військовополоненим морякам. Разом зі мною приїхали чотири члени сімей наших хлопців, інші приїдуть у другій половині дня. Намагатимемося потрапити на засідання Лефортовського суду у справі військовополонених моряків", - написала Денісова.
Денісова прибула до Москви для вирішення питань полонених українських моряківЗустрів тимчасово повірений у справах України в Російській Федерації Василь Покотило.
Нагадаємо, російське слідство заявило про продовження строку попереднього слідства по справі українських військовополонених моряків, захоплених в Керченській протоці.
Раніше один з адвокатів військовополонених Ілля Новіков повідомив, що суд у справі незаконно заарештованих українських моряків почнеться не раніше, ніж через рік.
Денісова прибула до Москви для вирішення питань полонених українських моряків Денісова прибула до Москви для вирішення питань полонених українських моряків Reviewed by Sambir.misto.in.ua on січня 14, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.