image
image

В результаті вибуху в Парижі постраждали 20 осіб

У Парижі стався сильний вибух

У Парижі стався сильний вибух
Фото: вибух в Парижі (twitter.com/ColarossiMarco)
В результаті вибуху сталася пожежа
В Парижі стався сильний вибух, є постраждалі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на euronews.
Як повідомили в поліції, вибух стався в булочної на вулиці Тревиз. В результаті вибуху в магазині почалася пожежа.

В результаті вибуху постраждали 20 осіб

В результаті вибуху в Парижі постраждали 20 осіб
Фото: вибух у Парижі (AFP)
Двоє постраждалих перебувають у критичному стані
В результаті вибуху на вулиці Тревіз в Парижі (Франція), який відбувся сьогодні, 12 січня, постраждали не менше 20 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Le Figaro.
Як повідомляється, у результаті вибуху постраждали 20 осіб, з них двоє перебувають у критичному стані. Стан ще семи постраждавших оцінюється як важкий.
Крім того, серед постраждалих троє працівників пожежної служби, які працювали на місці пригоди.
У виданні DW зазначили, що причиною вибуху міг стати витік газу. Напередодні до пекарні приїжджали пожежники через підозру витоку газу.
Нагадаємо, сьогодні, 12 січня, в Парижі на вулиці Тревіз стався потужний вибух. В результаті вибуху в хлібному магазині почалася пожежа.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Маріуполі (Донецька область) ввечері 5 січня 2019 прогримів вибух в квартирі житлового будинку. За словами очевидців, в результаті події загинули 2 людини.
Раніше РБК-Україна писало, що в четвер, 10 січня, на півдні Хорватії на Дубровницької гідроелектростанції (ГЕС) сталася пожежа, в результаті якої постраждали, щонайменше, три людини.
Нагадаємо, у місті Одеса вдень 30 грудня сталося загоряння складського приміщення на території заводу залізобетонних виробівна вулиці Боровського. В результаті пожежі ніхто не постраждав.
В результаті вибуху в Парижі постраждали 20 осіб В результаті вибуху в Парижі постраждали 20 осіб Reviewed by Sambir.misto.in.ua on січня 12, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.