image
image

У кращій залі органної та камерної музики Самбірського коледжу культури та мистецтв відбувся концерт колядок «Різдвяна феєрія».

У кращій залі органної та камерної музики Самбірського коледжу культури та мистецтв відбувся концерт колядок «Різдвяна феєрія».



Про це повідомив кореспондент Leopolis.news
Таке мистецьке свято на різдвяну тематику в древньому Самборі стало традиційним та полюбилось жителям міста, які шанують народні традиції. У концерті позмінно беруть участь різні виконавці українських колядок, а також хори.
У цьогорічній «Різдвяній феєрії» колядки на прославу новонародженого Ісусика звучали у виконанні церковного хору і дитячої вокальної студії “Цілюще джерело” міської православної церкви Різдва Івана Хрестителя.
Незмінним учасником свята колядок залишається народний симфонічний оркестр міського Народного дому під керівництвом Заслуженого працівника культури України, члена Національної спілки композиторів України, Почесного громадянина Самбора Романа Паньківа.
Саме вдале поєднання мистецького співу та високого рівня музичного супроводу, якого забезпечував симфонічний оркестр, створювало атмосферу величного свята Різдва.
У кращій залі органної та камерної музики Самбірського коледжу культури та мистецтв відбувся концерт колядок «Різдвяна феєрія». У кращій залі органної та камерної музики Самбірського коледжу культури та мистецтв відбувся концерт колядок «Різдвяна феєрія». Reviewed by Sambir.misto.in.ua on січня 14, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.