image
image

Колишнього мера Самбора Тараса Копиляка викликають на допит
Як стало відомо LMN з власних джерел, минулого тижня слідчий Самбірського відділку поліції надіслав повістку на допит колишньому міському голові Самбора Тарасу Копиляку. Він керував містом протягом 2010-2015 років.
Цього тижня екс-чиновник повинен з’явитися у відділок, аби дати пояснення з приводу порушених кримінальних справ через злочини, які були вчиненні за час його каденції. Йдеться про звинувачення в корупції через самовільне призначення премій, розтрату майна внаслідок незаконного відчуження.
Нагадаємо, Тарас Копиляк у 2012 році став головним фігурантом програми журналістських розслідувань про незаконне збагачення чиновників “Хто тут живе?” на телеканалі “ЗІК”.
“Неодноразово зверталися і в поліцію, і в прокуратуру через підозри в корупції колишнього нашого мера Тараса Копиляка, – розповідає Володимир Турко з громадської організації “Самооборона Самбірщини”. – Дивним чином ці справи припадали порохом в шухлядах правоохоронців. Зараз вітаємо бажання поліції нарешті дати правову оцінку неоднозначній роботі екс-чиновника. Громадські активісти зібрали чимало матеріалів щодо сумнівної діяльності загалом усієї команди тодішнього мера Копиляка. Сподіваємося на об’єктивне та незаангажоване розслідування”
Reviewed by Sambir.misto.in.ua on січня 14, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.