image
image

Мер Гданська помер після ножового поранення

Мер Гданська помер після ножового поранення

Мер Гданська помер після ножового поранення
Фото: Павел Адамович (flickr.com corepp)
Павло Адамович помер сьогодні
Мер Гданська (Польща) Павел Адамович помер у лікарні від отриманих при нападі ножових поранень. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky News.
Як повідомляється, напад на Адамовича стався перед сотнями людей в неділю. Він переніс п'ять годин операції на серці і в області живота, але лікарям не вдалося врятувати життя Адамовича.
"Польський мер Павел Адамович помер в лікарні після того, як його поранили на сцені під час благодійної акції", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 13 січня невідомий чоловік напав на Адамовича з ножем. Як відомо, зловмисник проліз на сцену, де виступав мер, і вдарив його ножем.
Як повідомляло РБК-Україна, нападник заявив, що незаслужено відсидів кілька років у в'язниці і вважав винуватцем того, що сталося саме мера Гданська.
Сьогодні в Польщі люди масово здавали кров, щоб врятувати життя Адамовича, який потребував переливання крові після нападу.
Також повідомлялося, що прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецкій засудив напад на Адамовича і доручив міністру внутрішніх справ надати всю інформацію про інцидент.
Мер Гданська помер після ножового поранення Мер Гданська помер після ножового поранення Reviewed by Sambir.misto.in.ua on січня 14, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.