image
image

Як голосують кандидати у президенти України та політична еліта держави

Як голосують кандидати у президенти України та політична еліта держави

24tv.ua

Вибори 2019 - як голосують кандидати у президенти України 2019 та політики
Кандидати у президенти голосують на виборчих дільницях / РБК-Україна
О 8 ранку по всій Україні відкрились виборчі дільниці. Першим із політичного бомонду прийшов віддати свій голос на президентських виборах міський голова Києва Віталій Кличко.
Так, о 8:15 він вже був на виборчій дільниці. Голосувати мер Києва прийшов без дружини та у спортивному костюмі, ймовірно, відразу після ранкового тренування. На виборчу дільницю він прибув на велосипеді.
Від сьогоднішнього дня дуже багато залежить. Зокрема, яким чином буде далі розвиватись країна. Від майбутнього президента залежить зовнішній курс України. Дуже важливо, щоб майбутній президент ні в якому разі не змінив теперішній курс України, спрямований на євроінтеграцію,
– зазначив Кличко.
Віталій Кличко
Проголосувати на президентських виборах вже встиг мер Києва Віталій Кличко
Водночас, Кличко відмовився відповідати на запитання про те, за кого віддав свій голос. Він зазначив, що не хоче, аби його вибір трактували як агітацію. Єдине, що зазначив Кличко: він обрав кандидата із проєвропейськими поглядами.
Дивіться відео, як голосував мер Києва Віталій Кличко: 
По дев'ятій свій голос віддав лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко. На виборчу дільницю він прийшов із дружиною Росітою. Політик зазначив, що сьогодні українці мають "унікальний шанс змінити все", якщо прийдуть і проголосують. 
На виборах вже проголосував і предстоятель Православної церкви України Епіфаній. 
Я обрав свого кандидата, який, вважаю, гідний бути президентом України,
— прокоментував він. 
Кандидатку у президенти Юлію Тимошенко на дільниці з 10 години очікували купа камер і люди із квітами. 

Дільниця, де мала голосувати Юлія Тимошенко 

Дільниця, де мала голосувати Юлія Тимошенко

Дільниця, де мала голосувати Юлія Тимошенко
І о 10:15 Тимошенко проголосувала. Вона зазначила, що впевнена – як би там не було із результатами виборів, "Україна буде успішною і весна переможе".

Юлія Тимошенко проголосувала
На дільницю вже завітала й в.о. міністерки охорони здоров'я Уляна Супрун. 
Кандидат у президенти від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул віддав свій голос на президентських виборах, зазначивши, що проголосував "за мир і розвиток, сильну економіку і гідне життя людей".
Його колишній соратник Юрій Бойко, який нині балотується на посаду президента України від "Опозиційної платформи "За життя", також вже проголосував. 
"Я сподіваюся, що явка буде висока сьогодні, тому що більшість людей хоче миру", – прокоментував він.

Як голосують кандидати у президенти України та політична еліта держави Як голосують кандидати у президенти України та політична еліта держави Reviewed by Sambir.misto.in.ua on березня 31, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.