image
image

Російський окупант гатить на Донбасі з мінометів та гранатометів, двоє українських воїнів поранені

Російський окупант гатить на Донбасі з мінометів та гранатометів, двоє українських воїнів поранені


Російський окупант гатить на Донбасі з мінометів та гранатометів, двоє українських воїнів поранені
Українські воїни продовжують стримувати російську агресію на Донбасі.
Минулої доби збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, з них 5 разів - з застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82 мм. двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомили у прес-центрі Операції об'єднаних сил.
"Ворог також обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зауважили у штабі.
Бойовики 7 разів обстріляли українські позиції: з мінометів калібрів 120 і 82 мм - біля населеного пункту Опитне; двічі з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка.
Двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - біля Пісків; з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - біля Піщевика; зі стрілецької зброї - поблизу Мар'їнки.
Також українські позиції обстріляли 4 рази: з мінометів калібру 120 мм - поблизу Новоолександрівки; двічі з мінометів калібру 82 мм - біля Золоте-4.
Із гранатометів різних систем та стрілецької зброї - в районі Зайцеве.
За даними розвідки, 11 травня одного окупанта було знищено, ще двох - поранено.
З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції ОС: з мінометів калібру 120 мм - біля Кримського; із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу Гнутове.
Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються.
12 квітня минуло 5 років від початку російської агресії проти України.
За час війни Україна втратила майже 4 тис. солдатів, 20 тисяч зазнали поранень.
Російський окупант гатить на Донбасі з мінометів та гранатометів, двоє українських воїнів поранені Російський окупант гатить на Донбасі з мінометів та гранатометів, двоє українських воїнів поранені Reviewed by Sambir.misto.in.ua on травня 12, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.