image
image

Нацизм назвала фашизмом: Оксана Марченко в образі Валькірії привітала українців зі святом

Нацизм назвала фашизмом: Оксана Марченко в образі Валькірії привітала українців зі святом




Телеведуча Оксана Марченко опублікувала привітання з Днем перемоги у Другій світовій війні.
У дописі в Instagram, вона назвала націоналізм "вогнищем зарази фашизму".
"Наші діди перемогли фашизм... Але ще і сьогодні на нашій землі спалахують вогнища цієї зарази, в який одяг вона б не вбиралась: націоналізм, расизм, нетерпимість, людиноненависництво, злість, братовбивство... А це значить, що бій ще не закінчено! Тому вперед, до перемоги!", – мовиться в дописі.
В дописі використала своє фото в образі пошрамованого воїна. В мережі обурилися такому вибору світлини, в день, коли портрети загиблих учасників Другої світової війни, несуть вулицями українських міст.
Дружина проросійського політика і кума Путіна Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко заявила, що без російської мови українці опиняться в ізоляції від світу та перетворяться на "плем'я третього сорту". Переконує, що мета мовного закону - зробити українців неосвіченими та повернути "кріпосний" лад.
Нацизм назвала фашизмом: Оксана Марченко в образі Валькірії привітала українців зі святом Нацизм назвала фашизмом: Оксана Марченко в образі Валькірії привітала українців зі святом Reviewed by Sambir.misto.in.ua on травня 09, 2019 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.