image
image

13 обстрілів і поранений: останні новини з передової

 

13 обстрілів і поранений: останні новини з передової
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 14 березня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.

Gazeta.ua


Поруч із Південним противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Збройних сил України отримав кульове поранення, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінські вбивці влучили в серце 30-річному Олександру Пекурі

Неподалік Катеринівки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу Луганського - з великокаліберних кулеметів, а біля Троїцького - ще й з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали наші позиції неподалік Лебединського. Поблизу Опитного та Авдіївки противник здійснив обстріл у бік українських позицій, застосувавши підствольні гранатомети, а поблизу Пісків - ще й ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім цього, у районі Гнутового окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

"Українські захисники на дії противника відкривали вогонь у відповідь. Пораненому воїну оперативно надали першу медичну допомогу та доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я українського військового задовільний", - розповіли в штабі.

Від початку доби, 15 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Ситуація в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі загострилася. На території Донецької та Луганської областей збільшується кількість обстрілів, але ситуація не критична і вона під контролем наших військових, про що заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов. Зазначив, що інформація про нібито підготовку наступу ЗСУ – це дезінформація, яку поширює Росія.

13 обстрілів і поранений: останні новини з передової 13 обстрілів і поранений: останні новини з передової Reviewed by Sambir.misto.in.ua on березня 15, 2021 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.