image
image

Мають право вступати в інтимні стосунки - адвокат про кохання неповнолітніх блогерів

 

Мають право вступати в інтимні стосунки - адвокат про кохання неповнолітніх блогерів
У соцмережах вибухнув скандал через відверті пости про романтичні стосунки української моделі 8-річної Мілани Маханець із російським блогером Павлом Паєм, 13 років. Фото: instagram.com/pasha_pai

Київська модель 8-річна Мілана Маханець з дозволу матері почала зустрічатись із Insta-блогером 13-річним Пашою Паєм.

Джерело : Gazeta.ua


І закон не забороняє дітям вступати у сексуальні стосунки. Про це каже адвокат Тамара Бугаєць.

"Сексуальні стосунки між дітьми, які мають добровільний характер, не криміналізовані. Раніше була відповідна стаття, яка передбачала кримінальну відповідальність за статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості. Але були внесені зміни у зв'язку з ратифікацією Лансаротської конвенції. Цей 13-річний хлопець відповідальності нести не буде", - стверджує адвокат, передає Громадське радіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохання неповнолітніх блогерів: дитячий омбудсмен звернувся до поліції

Однак ця історія може мати негативні наслідки у психологічному плані, каже психолог Катерина Гольцберг. Оскільки поведінка Мілани не відповідає віковим особливостям розвитку. У неї майже немає дитинства. Вона відразу потрапляє в іншу реальність, яка зовсім не корелюється з тим, що відбувається у неї в душі.

14 березня користувачі соціальних мереж звернули увагу на двох неповнолітніх блогерів – 8-річної Мілани з України та 13-річного Пашу з РФ. У їхніх акаунтах активно публікувалися світлини та відео, на яких діти позували у відвертих позах, обіймалися та цілувалися на камеру.

Мають право вступати в інтимні стосунки - адвокат про кохання неповнолітніх блогерів Мають право вступати в інтимні стосунки - адвокат про кохання неповнолітніх блогерів Reviewed by Sambir.misto.in.ua on березня 16, 2021 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.