image
image

Опади та вітер: синоптики дали прогноз на найближчі дні

 

Опади та вітер: синоптики дали прогноз на найближчі дні
У Києві у вівторок без істотних опадів. Фото: pixabay.com

У понеділок опади очікуються на заході, півночі та більшості центральних областей України.

Gazeta.ua


Вітер південно-західний 5-10 м/с, у східних областях місцями пориви 15-20 м/с, повідомив Укргідрометцентр. Температура вдень +3...8°С, у південних, східних та більшості центральних областей +9...14°С.

У північних і центральних областях очікуються дощі, а на заході - із мокрим снігом, на решті території без істотних опадів.

У Києві очікується помірний дощ. Температура вночі +1...3°С, вдень +4...6°С.

16 березня у західних і місцями центральних областях мокрий сніг і дощ, на півдні подекуди значні опади. Вночі та вранці на дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом на північний, 7-12 м/с. У Карпатах пориви до 25-30 м/с та хуртовини. Температура повітря вночі від +3...-2°С. Удень +5...10°С, у західних областях у межах +1...6°С.

У Києві у вівторок без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом на північний, 7-12 м/с.Температура вночі 0...+2°С, вдень +7...9°С.

2021 року буде ще спекотніше, аніж 2020-го. Це може призвести до проблем із урожайністю. Посухи та суховії почастішають на 15-30% у Миколаївській, Херсонській, Одеській областях, у центральних регіонах - град та сильні вітри, у західних - рясні дощі, які спричинять повені.

Опади та вітер: синоптики дали прогноз на найближчі дні Опади та вітер: синоптики дали прогноз на найближчі дні Reviewed by Sambir.misto.in.ua on березня 15, 2021 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.