image
image

Оператори «Львівобленерго» припинять приймати показники лічильників телефоном

Передати показники можна лише за допомогою онлайн-сервісів.





«Львівобленерго» з 29 вересня цього року повністю припинить прийом показників лічильників електроенергії телефоном через спілкування з операторами кол-центру. Передати показники можна буде лише автоматичними сервісами, а повідомити про аварію в електромережах – у чат-ботах Viber та Telegram.

 Як пояснили у «Львівобленерго», такі нововведення пов'язані з тим, що люди, які телефонують, щоб передати показники лічильників, перевантажують лінії кол-центру. Відповідно споживачі, в яких виникла аварійна ситуація чи зникло світло, не можуть додзвонитися.

«Саме тому з 29 вересня оператори кол-центру не прийматимуть показники. Для подачі показників у «Львівобленерго» вже діє значна кількість різних дистанційних сервісів», – розповів заступник директора з комерційного обліку ПрАТ «Львівобленерго» Юрій Кошла.

Зателефонувавши за номерами кол-центру 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68 (згідно з тарифами оператора зв’язку), 5068 (дзвінок платний), споживачі зможуть подати показник лише в автоматичному режимі, без з’єднання з працівником компанії.

Натомість літніх чи соціально незахищених людей, які подають показники з допомогою стаціонарного телефону, оператори кол-центру обдзвонюватимуть

У «Львівобленерго» наголосили, що безкоштовний номер кол-центру 0-800-30-15-68 діє лише для важливих та екстрених повідомлень, зокрема, з приводу аварійних ситуацій. Також в подальшому планують залучати працівників районних підрозділів для отримання і оброблення інформації про аварії від споживачів.

Детальніше про способи подачі показників за світло можна прочитати на сайті «Львівобленерго».

Оператори «Львівобленерго» припинять приймати показники лічильників телефоном Оператори «Львівобленерго» припинять приймати показники лічильників телефоном Reviewed by Sambir.misto.in.ua on серпня 12, 2021 Rating: 5
21
Зображення для теми від користувача Jason Morrow. На платформі Blogger.